Yhteydenotot perhehoitajuudesta kiinnostuneille

ma – pe 8.30 – 16

arrow0800 185 222

Sähköposti:info@perhehoitokumppanit.fi

Sijoituspyynnöt ja kyselyt

 

ma – pe 8.30 – 16

p. 044 5653 104

 

Päivystysnumero virka-ajan ulkopuolella:

p. 040 574 5112

 

Sähköposti:info@perhehoitokumppanit.fi

PKS

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy (PKS) on alansa ensimmäinen yritys
Suomessa. Toiminta käynnistyi Tampereella maaliskuussa 2008. Nyt PKS toimii kaikkialla Suomessa lukuun ottamatta aivan pohjoisinta Lappia, itäisintä Suomea sekä Ahvenanmaata. PKS on Englannissa vuonna 1994 perustetun Foster Care Associatesin (FCA) tytäryhtiö.

Yrityksemme on tunnettu korkealaatuisesta palvelusta, perhehoidon kehittämisestä ja nykyään myös perhehoidon tutkimuksesta. Oxfordin yliopistossa toimii toisen perustajamme perhehoitaja Jan Reesin mukaan nimetty perhehoidon tutkimuskeskus Rees – centre. Lisätietoja: http://reescentre.education.ox.ac.uk/.

PKS:n luottamus perhehoidon mahdollisuuksiin perustuu pitkään kokemukseen. Perhehoitokumppanit luottaa perhehoidon mahdollisuuksiin, vaikka sijoitettavien lasten ja nuorten vaikeat elämänkokemukset voivat asettaa haasteita perhehoidolle. Luottamus pohjautuu vahvasti tuettuun perhehoitoon ja Tiimivanhemmuus™ – malliin. Pitkä kokemus on osoittanut, että myös vaikeammin oirehtivat lapset ja nuoret voidaan sijoittaa perhehoitoon, silloin kun perhehoito on vahvasti tuettua.

Jaa ystävän kanssa

x

Uskomme, että perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Tehtävänämme on varmistaa, että lapsen etu ja perheiden hyvinvointi toteutuu kaikissa elämäntilanteissa.

pksKey-Assets-Nelja-Astetta_Logo-Concept_V7a

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. Yhteisenä tavoitteenamme on rakentaa kolmannen sukupolven lastensuojelupalvelut.