Yhteydenotot perhehoitajuudesta kiinnostuneille

ma – pe 8.30 – 16

arrow0800 185 222

Sähköposti:info@perhehoitokumppanit.fi

Sijoituspyynnöt ja kyselyt

 

ma – pe 8.30 – 16

p. 044 5653 104

 

Päivystysnumero virka-ajan ulkopuolella:

p. 040 574 5112

 

Sähköposti:info@perhehoitokumppanit.fi

Tietoa yrityksestämme

” Myönteisiä ja kestäviä muutoksia lasten elämään”

Perhehoitokumppanit Suomessa Oy (PKS) on lastensuojelun asiantuntijaorganisaatio, joka on saanut alkunsa sosiaalityöntekijän ja perhehoitajan pyrkimyksestä turvata yhden lapsen sijoitus Englannissa yli kaksikymmentä vuotta sitten. Kun sosiaalityöntekijä Jim Cockburn ja perhehoitaja Jan Rees huomasivat, että sosiaalityöntekijän vahva tuki ja yhteistyö perhehoitajalle toimi ja perhesijoitus haastavasti oirehtivan lapsen kohdalla onnistui, he päättivät yhdessä alkaa tarjota tätä palvelua myös muille perhehoitajille.

Tällä hetkellä yritys toimii neljällä eri mantereella mahdollistaen perhehoidon vaihtoehtona etenkin niissä maissa, joissa laitoshoidon osuus sijaishuollossa on suuri. Osassa maita kuten Intiassa olemme mukana tukemassa perhehoidon luomista vaihtoehtona lapsille hyväntekeväisyyspohjalta. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 lähtien suomalisena yrityksenä tarjoten lapsen edun mukaisen vaihtoehdon yhä useammalle sijoitusta tarvitsevalle lapselle.

PKS:llä on toimisto Tampereella, Espoossa, Seinäjoella, Turussa ja Oulussa. Sosiaalityöntekijöitä, perhehoidon ohjaajia, terapeutteja ja koordinaattoreita PKS:ssä työskentelee yhteensä 28.  Kuntayhteistyötä teemme kattavasti kautta lähes koko Suomen räätälöiden ratkaisuja kuntien tarpeisiin heidän asiakasperheillensä.

Visiomme on tuottaa myönteisiä ja kestäviä muutoksia lasten elämään ja tarjota kunnille mahdollisuus sijoittaa perheisiin sellaisiakin lapsia, jotka vaikeiden elämänkokemustensa takia tarvitsevat paljon erityistä tukea. PKS on erikoistunut vaativan tason lastensuojelutyöhön ja siirtymävaiheisiin. Kokeneet ja koulutetut lastensuojelun työntekijämme räätälöivät perhekuntoutusta, vanhemmuuden arviointia ja erilaisia sijoitusvaihtoehtoja hyödyntäen sopivia palveluja perheiden tarpeisiin. PKS luottaa perhehoidon mahdollisuuksiin; pitkä kokemus on osoittanut, että myös haastavammin oirehtivat lapset ja nuoret voidaan sijoittaa perheisiin, kun perhehoito on vahvasti tuettua ja turvallista.

Vuonna 2005 yhdistyimme saman katon alle Neljä Astetta Oy:n kanssa. Sama visio ja arvot yhdistävät meitä kuten myös kunnianhimoinen tavoite työskennellä lasten ja perheiden parhaaksi – aina paremmin – räätälöiden erilaisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa yhteistyössä lasten asioista vastaavien sosiaalityöntekijöiden kanssa kunnan tarpeisiin vastaten!

Tutustu lisää:

Core Assets group

http://www.coreassets.com/

Key Assets kansainvälinen lastensuojelupalveluita tuottava yritys

http://www.keyassets.org/

Sisaryrityksemme Neljä Astetta Oy

https://4astetta.fi/

Projekti Intiassa

http://fostercareindia.org/

 

Jaa ystävän kanssa

x

Uskomme, että perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Tehtävänämme on varmistaa, että lapsen etu ja perheiden hyvinvointi toteutuu kaikissa elämäntilanteissa.

pksKey-Assets-Nelja-Astetta_Logo-Concept_V7a

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. Yhteisenä tavoitteenamme on rakentaa kolmannen sukupolven lastensuojelupalvelut.