Haluaisitko lisätietoja?

Tilaa esitteemme, säilytämme sähköpostiosoitteesi myöhempää yhteydenottoa varten

Yhteydenotot perhehoitajuudesta kiinnostuneille

ma – pe 8.30 – 16

arrow0800 185 222

Sähköposti:info@perhehoitokumppanit.fi

Vahvasti tuettu sijoitus

Lastensuojelun perhehoito on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka eivät voi omista tai perheensä ongelmista johtuen asua omassa kodissaan, vaan tarvitsevat sijaisperheen, jossa saavat hoitoa, turvaa ja huolenpitoa. Perhehoitokumppaneiden (PKS) vahvasti tuetun sijoituksen piirissä olevat lapset tai nuoret ovat pääsääntöisesti huostaan otettuja ja heidän perhehoitonsa tarve on yleensä pidempiaikainen.

 

Sijoitettavien lasten ja nuorten vaikeat elämänkokemukset ja kasvuun tai kehitykseen liittyvät pulmat voivat asettaa haasteita perhehoidolle, johon PKS:n vahvasti tuetulla perhehoidolla pyritään vastaamaan. Lisätietoja tuesta löydät valikon ”Miksi PKS?” alta.

 

Lapsi tai nuori voi viipyä sijaisperheessä aina täysi-ikäiseksi saakka tai hän voi olla lyhemmän jakson, sillä huostaanotto ja sijoitus perhehoitoon tehdään aina toistaiseksi ja sen tarvetta ja jatkuvuutta arvioidaan vähintään kerran vuodessa asiakassuunnitelmaneuvottelussa.

Jaa ystävän kanssa

x

Uskomme, että perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Tehtävänämme on varmistaa, että lapsen etu ja perheiden hyvinvointi toteutuu kaikissa elämäntilanteissa.

pksKey-Assets-Nelja-Astetta_Logo-Concept_V7a

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. Yhteisenä tavoitteenamme on rakentaa kolmannen sukupolven lastensuojelupalvelut.