Haluaisitko lisätietoja?

Tilaa esitteemme, säilytämme sähköpostiosoitteesi myöhempää yhteydenottoa varten

Yhteydenotot perhehoitajuudesta kiinnostuneille

ma – pe 8.30 – 16

arrow0800 185 222

Sähköposti:info@perhehoitokumppanit.fi

Tukipalvelumme

Me uskomme, että perhehoitajana toimiminen on sellainen tehtävä, missä jokainen tarvitsee tukea. Riippumatta siitä, onko perhehoitajalla kokemusta parin viikon vai useamman vuoden verran, jokainen perhehoitaja tarvitsee välillä neuvoja ja ohjausta.

PKS:n ohjaava sosiaalityöntekijä tapaa perhehoitajaa kuukausittain ja on tavoitettavissa puhelimitse. Ohjaavat sosiaalityöntekijät ovat koulutettuja auttamaan perhehoidon tehtävässä. PKS:ssä työskentelee myös useita perhehoidon ohjaajia, joilla on koulutuksensa ja kokemuksensa kautta paljon osaamista perhehoitajien tueksi sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn.

Tarjoamme perhehoitajillemme täydennyskoulutusta ja kehittymismahdollisuuksia, jotta perhehoitajat saavat lisää keinoja arkeen ja voivat kehittyä perhehoitajana ja vanhempana. Perhehoitajillamme on mahdollisuus ja myös velvollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin. Koulutuksia tarjotaan säännöllisin väliajoin muun muassa seuraavista aiheista:

  • Ensiapu
  • Turvallinen perhehoito
  • Tiimivanhemmuus™
  • Nuori perhehoidossa
  • Lastensuojelu
  • Kiintymyssuhde

Nämä ovat vain esimerkkejä koulutuksistamme: kun kokemus perhehoitajana karttuu, tarjotaan vielä enemmän mahdollisuuksia kehittää ja syventää osaamista.

Tuki niin itselle perhehoitajana kuin lapsille on ollut ensiarvoisen tärkeä ja sitä on saanut aina, kun on tarvittu.”

“PKS on ollut askeleen edellä, joten toiveita on täytetty ennen kuin on huomattu kaivata jotakin.”

 “Sijaissisaruuden tiimoilta työskentely on ollut mieleistä ja erittäin tärkeää ja sitä toivomme jatkossakin.”

 

Jaa ystävän kanssa

x

Uskomme, että perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Tehtävänämme on varmistaa, että lapsen etu ja perheiden hyvinvointi toteutuu kaikissa elämäntilanteissa.

pksKey-Assets-Nelja-Astetta_Logo-Concept_V7a

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. Yhteisenä tavoitteenamme on rakentaa kolmannen sukupolven lastensuojelupalvelut.