Haluaisitko lisätietoja?

Tilaa esitteemme, säilytämme sähköpostiosoitteesi myöhempää yhteydenottoa varten

Yhteydenotot perhehoitajuudesta kiinnostuneille

ma – pe 8.30 – 16

arrow0800 185 222

Sähköposti:info@perhehoitokumppanit.fi

Lasten ja nuorten tuki

PKS:n valmentamaan perheeseen sijoitetun lapsen kanssa työskennellään lapsen ikä huomioiden. Pienempien lasten perhehoitajille voidaan tarjota lastenhoitoa tai muuta helpotusta arkeen, isomman lapsen kanssa perhehoidon ohjaaja voi työskennellä prosessinomaisesti. Työskentelyn tavoitteena on auttaa lasta asettumaan sijaisperheeseen ja käymään tarvittaessa läpi sijoitusprosessiin liittyviä asioita. PKS järjestää joka vuosi myös lasten – ja nuorten leirin sekä yhteisiä virkistystapahtumia koko sijaisperheelle.

Saatavilla on monenlaista tukea.  Perhehoitajien tuen tarve vaihtelee paljon, koska perheet ja niihin sijoitetut lapset ovat kaikki erilaisia ja perheiden elämässä tulee eteen monenlaisia tilanteita.  PKS:n erityisosaamista on juuri joustavuus ja poikkeuksellinen tuen määrä. Kun uusi perhehoitaja liittyy joukkoomme, hänestä tulee osa PKS:n suurta perhettä – ja perhe pitää huolta toisistaan!

Jaa ystävän kanssa

x

Uskomme, että perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Tehtävänämme on varmistaa, että lapsen etu ja perheiden hyvinvointi toteutuu kaikissa elämäntilanteissa.

pksKey-Assets-Nelja-Astetta_Logo-Concept_V7a

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. Yhteisenä tavoitteenamme on rakentaa kolmannen sukupolven lastensuojelupalvelut.