Kumppanuus luo uusia mahdollisuuksia: Perhehoitokumppanit Suomessa ja Neljä Astetta toisiaan tukevaan yhteistyöhön

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä Astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. PKS:n ja Neljän Asteen yhteistyö tarjoaa jatkossa entistä kokonaisvaltaisemmat mahdollisuudet lasten ja vanhempien tukemiseen sekä laadukkaaseen perhehoitoon. Muutoksen myötä Suomeen syntyy luotettava ja vahva toimija, joka tähtää tarjoamaan uuden sukupolven lastensuojelupalveluita.

Molemmat yritykset tähtäävät perheiden voimaannuttamiseen toimintatavoilla, jotka pohjautuvat työntekijöiden vankan ammattitaidon lisäksi yritysten perustajien omakohtaisiin kokemuksiin ja tutkittuun tietoon. Yritysten yhteinen arvopohja oli muutoksen ehdoton edellytys.

Sekä PKS että Neljä Astetta uskovat, että lähtökohtaisesti perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Kattavan ja kokonaisvaltaisen tuen kautta lapsen elämä voi palata raiteilleen joko omassa perheessä tai perhehoidossa sijaisperheen kautta.

PKS:n ja Neljän Asteen näkökulmat lastensuojelutyöhön täydentävät toisiaan. 2005 perustettu Neljä Astetta tarjoaa tukea huostaanottouhan alla oleville ja sijoituksesta kotiutuville lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Vuodesta 2008 toiminut PKS puolestaan tukee kodin ulkopuolelle perhehoitoon sijoitettuja lapsia ja heidän sijaisvanhempiaan.

PKS ja Neljä Astetta jatkavat aktiivista vuoropuhelua ja yhteistyötä kuntien kanssa, jotta lapsen etu toteutuu jokaisessa yksilöllisessä tilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla. Toimintamallien tehokkuuden myötä Neljän Asteen ja PKS:n palvelut mahdollistavat kunnille myös merkittävät säästöt.

PKS:n ja Neljän Asteen omistajalla, isobritannialaisella Core Assets Groupilla on yli 20 vuoden kokemus ja asiantuntijuus perhehoidosta. Core Assets Groupin kautta myös Suomessa kehitetyillä toimintamalleilla ja hyvillä käytännöillä on mahdollisuus laajentua verkoston muihin maihin.

Lisääntyvän yhteistyön myötä PKS ja Neljä Astetta voivat hyödyntää jatkossa muun muassa yhteisiä toimistotiloja. Lisäksi yhteinen emoyhtiö antaa leveämmät hartiat yritysten toiminnan kehittämiseen yhteisten resurssien, asiantuntemuksen ja liiketoimintaosaamisen kautta.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

www.4astetta.fi

Tiia Perämaa
Maajohtaja
Perhehoitokumppanit Suomessa Oy
Neljä Astetta Oy
etunimi.sukunimi@perhehoitokumppanit.fi
+358 44 565 3204

Toni Sipiläinen
Avopalveluiden johtaja
Neljä Astetta Oy
etunimi.sukunimi@4astetta.fi
+358 45  265 5100

Katja Halonen
Perhehoitopalveluiden johtaja, Etelä-Suomi
Perhehoitokumppanit Suomessa Oy
etunimi.sukunimi@perhehoitokumppanit.fi
+358 44 565 3101

Sari Leskinen
Perhehoitopalveluiden johtaja, Pohjois-Suomi
Perhehoitokumppanit Suomessa Oy
etunimi.sukunimi@perhehoitokumppanit.fi
+358 40 183 4799

 

 

Jätä vastausviesti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Uskomme, että perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Tehtävänämme on varmistaa, että lapsen etu ja perheiden hyvinvointi toteutuu kaikissa elämäntilanteissa.

pksKey-Assets-Nelja-Astetta_Logo-Concept_V7a

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. Yhteisenä tavoitteenamme on rakentaa kolmannen sukupolven lastensuojelupalvelut.