“Ketä kuuluu sun perheeseen?” – nuorten viestit julkaistu!

PKS osallistuu valtakunnallisen lastensuojelujärjestön Pesäpuu Ry:n kehittämishankkeeseen #munperheet, jossa tavoitteena on luoda edellytyksiä lapsen edun mukaisten perheen jälleenyhdistämisten lisäämiseksi lastensuojelun perhehoidossa. Yhdistäminen voi tapahtua prosessina, joka johtaa lapsen kotiutumiseen sijoituksesta suunnitelmallisen ja tavoitteellisen työskentelyn jälkeen tai kahden perheen yhteistyön tiivistämisenä tilanteessa, jossa lapsi ei voi palata kotiin. Tavoitteena on, että lapsi saa säilyttää kaikki hänelle läheiset ihmiset elämässään joka tilanteessa ja että lapsi saa määritellä hänelle tärkeän perheen itse.

Kesän 2018 perinteisellä nuorten leirillä nuoret työstivät #munperheet teemaa yhdessä Pesäpuun vetäjien kanssa. Tässä koottuna tällä viikolla Lastensuojelupäivillä julkaistut nuoten viestit! Lue lisää tästä:

#munperheet 2018

munperheet

Jätä vastausviesti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Uskomme, että perhe on lapselle aina paras kasvuympäristö. Tehtävänämme on varmistaa, että lapsen etu ja perheiden hyvinvointi toteutuu kaikissa elämäntilanteissa.

pksKey-Assets-Nelja-Astetta_Logo-Concept_V7a

Perhehoitokumppanit Suomessa (PKS) ja Neljä astetta kuuluvat nyt samaan konserniin. Yhteisenä tavoitteenamme on rakentaa kolmannen sukupolven lastensuojelupalvelut.